Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!

Co-Q10 (100 tabs)

169,00 kr.

På lager

-
+

Yderligere info

Co-Q10

Coenzym Q-10 er en antioxidant med en bred vifte af fordele. Co-Q10 er rapporteret at understøtte det kardiovaskulære system, kognitive funktioner og nervesystemets sundhed. Derudover spiller det en rolle i at hjælpe kroppen med at omdanne mad til energi. Coenzym Q-10 fremmer også genbrug af vitamin E i kroppen og kan absorberes i de yderste lag af huden for at give sine gavnlige egenskaber. Selvom Co-Q10 naturligt findes i hver celle i den menneskelige krop, tyder videnskabelige undersøgelser på, at Co-Q10-niveauerne falder med alderen.

De, der tager statinmedicin for deres kolesterol, bør være særligt opmærksomme på, hvor meget Co-Q10 de får fra deres kost, da statiner kan reducere Co-Q10-niveauerne i kroppen.

Co-Q10 har vist sig at understøtte det kardiovaskulære system, kognitive funktioner og nervesystemets sundhed. Derudover spiller det en rolle i at hjælpe kroppen med at omdanne mad til energi.

Anvisninger:

For voksne, tag 1 kapsel tre gange dagligt, helst med et måltid.

Ingredienser:

solsikkeolie, kapselskal [gelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol), vand, antiklumpningsmiddel (calciumphosphater), farvestoffer (jernoxider og jernhydroxider)], Coenzym Q10 14%, antioxidant (tocopherolrig ekstrakt).

Lignende produkter