Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!

ZMB (60 tabs)

89,00 kr.

På lager

-
+

Yderligere info

ZMB

ZMB er et mineraltilskud bestående af zinkaspartat, magnesiumaspartat og vitamin B6 med anabolsk effekt. ZMA har i kliniske studier vist sig give øget præstationsevne og optimerede niveauer af muskelopbyggende hormoner i kroppen. Zink er et vigtigt mineral som er fordelagtigt for mænd og kvinder som ønsker en positiv hormonbalance.Magnesium er en vigtig del af et enzym der hedder kreatin kinase og har endda en vigtig faktor for kroppens energiproduktion og muskelkontraheringer. Indeholder vitamin B6 som arbejder sammen med et enzym som er nødvendigt for at omsætte aspartat i kroppen.

Doseringsanvisning:

Indtag 1-2 kapsler om dagen før sengetid. Indtag altid på tom mave og ikke sammen med kalciumholdige mad-og drikkevarer. Overskrid ikke to kapsler om dagen.

Antal doseringer per produkt:

30

Information:

Dette er et kosttilskud, og bør ikke bruges som en erstatning for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Opbevares utilgængeligt for små børn.
Kosttilskud er beregnet til raske personer over 18 år. Konsulter altid med læge i tilfælde af, at du lider af en sygdom og / eller bruger lægemiddel.

Ingredienser:

magnesium-oxid, maltodextrin, kapselskallen [gelatine, glaseringsmiddel (shellak), farvestoffer (jern-oxider og jern-hydroxider), surhedsregulerende middel (ammonium-hydroxid, kalium-hydroxid)], fyldemiddel (cellulosegel), zink-sulfat, antiklumpningsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer), pyridoxin-hydrochlorid.

 

Lignende produkter

Produkter

Information

Socials