Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!

Daily Vitamin (90 tabs)

129,00 kr.

  • 27 aktive ingredienser
  • Understøtter immun- og nervesystemet
  • Reducerer følelsen af udmattelse og træthed

På lager

-
+

Yderligere info

Daily Vitamin

Tabletter til én gang dagligt Daglig Vitamin er en avanceret multi-vitamin- og mineralformel med 27 aktive ingredienser! Den indeholder en højdosis af Vitamin B-kompleks, Vitamin C og en øget mængde af Vitamin D (op til 1000% NRV), samt essentielle mineraler som Selen, Zink og Chrom.

Vitamin C og Vitamin B12 bidrager til immunsystemets og nervesystemets normale funktion samt til at mindske træthed og udmattelse. Vitamin B1 bidrager til hjertets normale funktion, Vitamin B2 til opretholdelse af normalt syn og normale røde blodlegemer. Folsyre hjælper med normal syntese af aminosyrer og spiller en rolle i processen med celledeling. Biotin bidrager til normal psykologisk funktion og metabolisme af makronæringsstoffer. Vitamin D bidrager til opretholdelse af normal muskel- og immunsystemsfunktion, samt til normal optagelse/anvendelse af Calcium og Fosfor. Zink bidrager til normal fertilitet, reproduktion og opretholdelse af optimale testosteronniveauer, og også til normal metabolisme af makronæringsstoffer.

Vores formel er også en rig kilde til Selen, som bidrager til normal sædcelledannelse, normal skjoldbruskkirtelfunktion og opretholdelse af normalt hår og negle. Chrom bidrager til normal metabolisme af makronæringsstoffer og opretholdelse af normale blodsukkerniveauer! Næsten et dusin ingredienser i formelen bidrager til normal energiomsætning, så Daglig Vitamin hjælper dig med daglig vitalitet! Formelen indeholder også kolin, inositol, rutin og hyben.

Anvisninger

Tag 1 nemt-at-indtage, belagt tablet om dagen, gerne sammen med et måltid.

Advarsler

Opbevares på et tørt og mørkt sted ved en temperatur på op til 25 °C, utilgængeligt for små børn. Ikke egnet til børn, gravide eller ammende kvinder. Den fastsatte anbefalede daglige dosis må ikke overskrides. Kosttilskud må ikke anvendes som erstatning for en varieret kost.

Ingredienser:

Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tværbundet cellulosegummi), calciumcarbonat, L-ascorbinsyre, magnesiumoxid, zinksulfat, DL-alfa-tocopherylacetat, jernholdigt fumarat, natriumselenit, overtræksmateriale [overfladebehandlingsmidler (polyvinylalkohol, polyethylenglycol), farvestoffer (calciumcarbonat, jernoxider og -hydroxider), antiklumpningsmiddel (talkum)], D-biotin, nicotinamid, cholinbitartrat 0,65%, cholecalciferol, retinylacetat, antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), thiaminmononitrat, pyridoxinhydrochlorid, D-pantothenat, calcium, riboflavin, inositol 0,65%, kobbersulfat, mangansulfat, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumjodid, krompicolinat, rutin 0,08%, hybenfrugtekstrakt (Rosa canina) 0,07%, natriummolybdat (molybdæn (VI)), cyanocobalamin.

Lignende produkter

Produkter

Information

Socials